Nový e-shop

Ahoj všichni!

Takže, mám pro vás super novinky! Jestli jste si všimli, že se můj e-shop nějak změnil, tak to rozhodně není jen pocit. Přestěhovala jsem ho na nový hosting a musím říct, že jsem s tím úplně nadšená! 

Ale nedělala jsem to kvůli vzhledu, ale kvůli tomu, abych vám toho mohla nabídnout víc. Pojď se mrknout, co všechno jsem pro vás připravila!

Věrnostní systém

Připravila jsem pro vás něco extra - komplexní věrnostní program. Více se dozvíš v dalším článku, nebo přímo zde.

Wish list

Po čem jste volali, co jste si přáli, je konečně hotovo! Teď si můžeš tvořit vlastní seznam přání. Takže až ti něco padne do oka, přidáš si to do Wish listu a pak už jen počkáš na správný okamžik.

Hlídací pes

Čekáš až naskladním nějaké samolepky a nechceš to pořád kontrolovat? Tak teď si můžeš nastavit hlídacího psa, který to ohlídá za tebe.

Porovnání produktů

Tohle asi nevyužiješ, pokud hledáš samolepky, ale třeba u dětských materiálů se ti možnost porovnat produkty může hodit.

Vymazlené filtrování

Tomuhle jsem věnovala hodně času, tak doufám, že ti to při nákupu pomůže! Filtruj si produkty podle svých představ. 

Nové možnosti dopravy

V anketě na instagramu jste chtěli větší výběr dopravců. Nově jsem tedy přidala PPL domů i na výdejní místa, WE|DO domů a WE|DO na Slovenko. Rozjednanou mám i Balíkovnu, ale u České pošty to bohužel trvá. Kompletní seznam možnosstí dopravy najdeš zde.

Doprava zdarma

Nakup nad 1250 Kč a můžeš si vybrat dopravu zdarma na výdejní místa PPL a WE|DO v ČR. A pokud nakoupíš nad 1500 Kč, dostaneš dopravu zdarma i na výdejní místa Zásilkovny.

Platba kartou

Další věc, po které jste volali! Teď můžeš platit kartou prostřednictvím platební brány Comgate. Je to rychlé, pohodlné a bez starostí.

Slevové kódy pro odběratele newsletteru

Pokud se přihlásíš k odběru newsletteru, můžeš se těšit sem tam na nějaký slevový kód. Protože věřím, že každý sleva udělá radost!

Novinky a Akce

Mrkni na naši novou rubriku "Novinky", kde každý měsíc najdeš novou várku novinek. A hned vedle je i sekce "Akce", kde můžeš číhat na různé zvýhodněné sady a balíčky, které se budou průběžně obměňovat.

Tipy na samolepky

V patičce najdeš formulář, kam mi můžeš psát, jaké samolepky ti chybí. Já budu mít tipy pěkně pohromadě a co nejdřív se je budu snažit realizovat!

Jediná nevýhoda

Bohužel nejdou přenést zákaznické účty.  Takže se musíš znovu přihlásit. 

Jsem si jistá, že jsem na něco zapomněla, ale to nevadí. V každém případě se těším, až to vyzkoušíš a těším se na tvé reakce! Která novinka tě nejvíc potěšíla.